Powered By Blogger

marți, 12 mai 2015

Cadoul ideal pentru 1 iunie

   1 iunie, ziua copilului, se apropie cu pasi repezi. Si pentru ca nu vreau sa ne aglomeram cu cadoul pentru Vlad sau alti prieteni, copii dragi noua, carora le facem surprize, m-am gandit sa va fac o recomandare de cadou pentru aceasta zi.
   
   Nu cred ca este descoperire mai mare si mai atractiva in randul plastilinei decat cea a modelarii de nisip kinetic. Nu este plastilina, dar nici un nisip obisnuit de pe plaja. 
   Nisipul kinetic este 98 % nisip pur, curat, de o granulatie mica si 2 % polimeri patentati, ce ii dau proprietatea de a curge si de a se lipi doar de el insusi, in acelasi timp, de a ramane compact si de a se misca intr-o experienta fermecatoare.
   Nisipul nu este toxic, nici alergen, nu murdareste si nu lasa nicio urma pe maini sau suprafata de joaca, nu se usuca si nu necesita conditii speciale de depozitare.
   Este potrivit pentru orice varsta, din moment ce copilul invata sa foloseasca formele de nisip, sa toarne dintr-una in alta, sa decupeze cu ele etc. Se poate framanta, decupa, sculpta, taia cu cutit de plastic, se poate sa va jucati "de-a bucatareala" cu el, formand "biscuiti", "turte" si orice alte prajituri imaginate si inventate de cel mic.
   Are textura moale, extrem de placuta la atingere, usor lipicioasa, elastica, sfaramicioasa, dar de indata ce il strangi in palme, devine compact si ia forma oricarui obiect cu care este presat.
   Util pentru dezvoltarea motricitatii grosiere si fine, dar totodata si pentru dezvoltarea senzoriala si cognitiva, nisipul kinetic este recomandarea mea nr.1, in alegerea cadoului de 1 iunie sau a unui cadou aniversar pentru copii, indiferent de varsta lor. 

Mai jos sunt cateva poze de la distractia noastra de astazi.












Am facut si un scurt filmulet cu distractia noastra


Insa, pentru o filmare mai clara, mai explicita si cu o rezolutie mai buna, va invit sa dati click aici.

Pe site-ul www.nisip-kinetic.ro, veti putea gasi orice tip de nisip kinetic doriti, orice culoare si cantitate dorita. 

Distractia placuta !

Ma bucur sa va cunosc, mamici ! 
Eu sunt Andreea, mamica lui Vlad !


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu